Tehnica ghidata digital inseamna implanturi dentare perfect aliniate

 

Teama de implant este, de cand medicii abordeaza din ce in ce mai mult stomatologia digitala, un mit. In stomatologia moderna totul este sub control, orice lucrare se realizeaza cu precizie maxima, nu se permit erori si rezultatele se vad mult mai repede.

Prin tehnica ghidata digital, implanturile dentare sunt perfect aliniate eliminandu-se riscul pozitionarii gresite, principala cauza a problemelor aparute dupa realizarea unui implant.

Implant dentar - proiectare virtuala in timp real

Pentru a fixa un implant prin tehnica ghidata digital, medicul porneste de la lucrarea finala spre implant, nu de la implant spre lucrarea finala.
Cand incep lucrari dentare, oamenii sunt interesati de cum o sa arate dintii, daca vor putea manca orice cu ei, daca vor arata bine si daca vor vorbi bine.


Dr. Razvan Boberis, manager CLinia 32: ”Medicii nu au cum sa raspunda acestor cerinte daca nu fac un plan bine stabilit inainte – cum trebuie sa arate dintii, cat de lungi, cat de mari si ce inclinatie au. Ca sa avem aceste raspunsuri, pornim de la o lucrare ideala si apoi proiectam suportul pe care aceasta va sta. Proiectand suportul, pozitionam astfel implanturile, nu in functie de osul pe care il are pacientul, ci de nevoile pe care le avem pentru a obtine o lucrare buna. Dupa ce am proiectat implanturile si pozitionarea lor in os virtual, atunci se face acest ghid, se printeaza si, cu ajutorul lui, se monteaza implanturile in pozitiile corecte. Precizia e perfecta, nu are eroare nici macar un grad”.


3 motive sa alegi Implantul prin Tehnica ghidata digital


Tehnica ghidata digital ofera siguranta. Atat medicului, cat si pacientului. Ghidul chirurgical oferit in urma scanarii ofera informatii exacte despre dinți, gingie sau os, limitează adâncimea burghiului și profunzimea implantului. Toate presupunerile sunt eliminate prin Ghidul chirurgical.


Tehnica ghidata digital ofera predictibilitate. Evaluarea oferit de scanarile initiale este definitorie. In urma lor se discuta personalizat cazul si se aleg cele mai bune solutii. A-i arata pacientului rezultatul final inainte de a incepe lucrarea este cel mai bun lucru.


Tehnica ghidata digital este extrem de eficienta. Procedura dureaza putin, rezultatele sunt exceptionale, personalizate fiecarui paient. Creste mult calitatea, scade timpul si pretul ramane la fel, materialele sunt premium.
Intervențiile chirurgicale ghidate digital ofera o varianta prin care medicii pot sa planifice un implant practic si apoi sa-l plaseze cu precizie in cel mai sigur, previzibil și eficient mod.