STOMATOLOGIA DIGITALĂ. Diagnostic corect, proceduri inovatoare, tehnologie de ultimă generație, toate SUB UN SINGUR ACOPERIS

Stomatologia digitala nu este doar despre implantul realizat intr-o ora sau despre tehnologia de ultima generatie. Stomatologia digitala este despre EXPERIENTA PACIENTULUI. Despre solutiile pe care digitalizarea ti le ofera, despre a aduce sub acelasi acoperis toate instrumentele necesare pentru a face pacientul bine. Pentru ca cel mai important este ca pacientii sa beneficieze de cele mai noi si performante tratamente. ASTA ESTE STOMATOLOGIA DIGITALA!

De ce este atat de important ca medicul sa aiba, sub acelasi acoperis, toate instrumentele de care are nevoie in actul medical? Ne raspunde dr. Razvan Boberis, CEO Clinica 32

Este extrem de important pentru noi sa oferim pacientilor nostri cele mai noi si performante tratamente. Inovatia este unul dintre pilonii pe care am construit drumul nostru in stomatologia romaneasca, un concept orientat doar catre sanatatatea si frumusetea zambetelor pacientilor nostri.

tot sa zambesti

Insa avantajele de a avea sub acelasi acoperis toate instrumentele de diagnosticare si tratare sunt infite. 

Viziunea pe care ti-o ofera tehnologia digitala si accesul la fotografii, radiografii 3D sau proiectarea viitorilor dinti sunt instrumente de convingere pentru pacienti. Isi dau seama de profesionalismul cu care lucram, de potentialul pe care il avem si de seriozitatea de care dam dovada. Nu e nimic superficial in privinta asta. Este foarte util si conduce la rezultate bune!


Diagnosticarea in timp real, cu ajutorul aparaturii performante. Computerul Tomograf CBCT/3D este cea mai inalta tehnologie folosita in prezent in radiologia dentara care ajuta medicul dentist sa poata pune un diagnostic precis, datorita acuratetei analizelor obtinute prin aceasta tehnologie de ultima ora. Avand un Computer Tomograf in clinica, planul lucrarilor se realizeaza imediat dupa scanarea si diagnosticare afectiunilor.


Procedurile medicale realizare cu aparatura performanta sunt mai sigure si cu rezultate mai bune. In urma diagnosticarii, in aceeasi sedinta pot fi facute planul lucrarii si procedurile medicale de baza, cum ar fi tratamentele de canal. Cu ajutorul Microscopului Zeiss, tehnologia de aur folosita in tratamentele endodontice, care beneficiaza de lupe care amplifica de pana la 25 de ori imaginea, medicul specialist are posibilitatea de a trata eficient zone greu accesibile. Tratamentele endodontice realizate astfel sunt FARA DURERE, RAPIDE si eficiente din punct de vedere al costului


Realizarea coronitelor dentare sau a dintelui in timp real. Cu ajutorul robotului CEREC, dintele este proiectat si realizat in cadrul clinicii, in timp ce pacientul se afla in cabinetul stomatologic.


Supraspecializarea medicilor este un atu pentru clinicile de top in domeniul stomatologiei. Aparatura performanta are nevoie de specialisti care sa o foloseasca la adevarata sa capacitate, asa ca orice clinica ce lucreaza cu astfel de aparatura are nevoie de medici supraspecializati.