Razvan Boberis, CEO Clinica 32: Va multumesc pentru tot ceea ce am realizat impreuna in 2016

Inceputul de an este un moment prielnic pentru a face un bilant si fac acest lucru fara a-mi dori sa sune ca un cliseu. Clinica 32 a pornit mai intai ca un vis si s-a construit de la 0. Stiu ca totul s-a intamplat datorita oamenilor pe care i-am avut alaturi de mine: echipa, pacienti, colaboratori si toti cei care au intrat in contact cu clinica. Va multumesc! Impreuna facem cea mai buna echipa.

2016 a fost un an important in istoria de peste 11 ani a Clinicii 32. A fost un an care a schimbat drumul istoric al clinicii, am construit cea mai temeinica infrastructura pentru a ne sustine misiunea de unde a inceput totul: de a le reda zambetul tuturor celor care ne trec pragul astfel incat tot ceea ce mai ramane in grija pacientului nostru sa fie tot sa zambeasca.

Pacientii

Multumesc fiecarui pacient pentru alegerea facuta, pentru votul de incredere acordat in permanenta. 2016 a implicat multe investitii care s-au transformat in tratamente inteligente fara costuri suplimentare pentru pacienti. Suntem din ce in ce mai buni, deoarece avem cei mai buni pacienti.

In primul rand, pacientii care trec pragul Clinicii 32 primesc totul sub un singur acoperis – rezolvarea afectiunilor dentare intr-un singur loc intr-un mod premium. Prin parteneriatul cu fabrica de implanturi din Suedia, am implementat dinti pe implant proiectati virtual specifici fiecarui pacient. Continuam sa implementam tehnica Implanturi fara taieturi intr-o singura zi. Si acestea sunt doar cateva exemple. De altfel, fiecare plan de tratament este abordat multidisciplinar si solutia oferita este personalizata astfel incat sa satisfaca nevoile clientului.

Vom continua sa construim un drum frumos in stomatologia romaneasca alaturi voi, de pacientii nostri!

Echipa

Poate cea mai mare provocare a fost pentru echipa care mi-a fost alaturi in trecerea de la analog la digital, de la stomatologia clasica la cea moderna. Intr-un timp scurt am implementat tehnologii digitale si tehnici premium pe baza noii infrastructuri astfel incat calitatea tratamentelor a crescut semnificativ. Stiam foarte bine ca am alaturi de mine o echipa exceptionala, implicata si dedicata pacientilor, cu ambitia de a fi mereu numarul unu in oferirea celor ma bune tratamente din punct de vedere al raportului calitate-pret. Va multumesc. Stiu ca vom continua sa tinem pasul cu inovatiile din lumea stomatologica si ca le vom oferi mereu pacientilor nostri cele mai bune solutii de tratament.

Promisiunea noastra pentru pacienti

Vom continua sa crestem calitatea tratamentelor si sa implementam principiile medicinei moderne. Vom continua sa ne perfectionam tehnicile si manoperele astfel incat pacientul sa beneficieze de timp redus de tratament, calitate garantata, vindecare accelerata, cost eficient.
.