Razvan Boberis, CEO Clinica 32: Parteneriatul cu Fabrica de Implanturi ne conduce spre varful stomatologiei digitale

Tratamente noi, complexe, realizate in timp redus, fara durere, noninvazive.

Asa se abordeaza problemele dentare odata cu aparitia pe piata a stomatologiei digitale. In Clinica 32, lucrarile dentare sunt si personalizate si adaptate la precizie de micron. Datorita parteneriatului cu Fabrica de Implanturi, ne indreptam cu pasi repezi spre varful stomatologiei digitale.


In prezent, stomatologia moderna ofera tehnologie extrem de fidela si de specifica. Precizia unei lucrari este punctul forte al stomatologiei digitale, iar Clinica 32 continua sa investeasca in tehnologie, in specializarea personalului si in parteneriatele care ne ajuta sa evoluam.

Parteneriatul cu Fabrica de Implanturi este un mare pas spre performanta in stomatologie. Pacientii beneficiaza odata cu acest parteneriat de tehnologie la cel mai inalt nivel si de rezultate spectaculoase in cel mai scurt timp posibil.


Ce este Fabrica de Implanturi?

Fabrica de Implanturi este un proiect al concernului german Sirona. Este, asa cum ii spune si numele, o fabrica de implanturi dentare performanta, care produce pentru intreaga lume implanturi dentare la cel mai inalt nivel, cu cea mai mare precizie. Practic, noi, medicii, trimitem proiectul virtual al lucrarii si asteptam ca in doua zile sa vina curierul din Suedia cu lucrarea perfecta.


Care este traseul acestor implanturi de la durere la un zambet perfect?

Drumul parcurs de la consultatie la un zambet perfect este atat de sigur si strict incat nu poate exista eroare: medicul scaneaza cu niste dispozitive electronice dantura, incarca imaginile in softul Fabricii de Implanturi, se realizeaza un proiect virtual al dintilor si al bonturilor de montare, se importa fisierele electronice si se astepta lucrarea care ajunge prin curier in 2 zile. Sunt personalizate, adaptate perfect danturii pacientului.


 

Precizia unui implant realizat cu ajutorul Fabricii de Implanturi este de 5 ori mai mare decat in cazul stomatlogiei clasice

Care sunt beneficiile pentru pacient daca apeleaza la impanturile produse de Fabrica de Implant?

Precizia este punctul forte al acestor implanturi. Sunt perfecte, adaptate la precizie de micron, foarte rezistente, nu se rup, nu se sparg, primesc garantie 30 de ani la piese, 5 ani la coroane si la zirconiu, ajung foarte repede in cabinetul stomatologic si, totodata la pacient, care face doar doua drumuri la cabinet, unul la scanare si altul la montare, au calitate foarte buna, sunt rezistente. Sunt sisteme premium, care, pe langa faptul ca au cercetare in spate, au experienta si studii, au si o calitate mai buna a materialului. Titanul din implanturile premium se integreaza mult mai bine.


Cand vorbim de precizie, diferenta dintre implanturile digitale si cele realizate de un tehnician dentar este imensa?

Spatiul dintre coroana, bont, implant, este atat de mic, incat este sigilat. Acesta este succesul pe termen lung. Urmarim o garantie pe viata si aceasta este reteta. Implantul digital este de 5 ori mai precis decat cel realizat de un tehnician dentar, are o precizie de pana la 7-8 microni. In stomatologia clasica, precizia este de pana la 40 de microni.


Cine poate alege implanturile digitale?

La Fabrica de Implanturi se pot face doar sistemele premium de implanturi. Asta inseamna ca acest parteneriat nu se preteaza si la sistemele low cost sau medii si ca preturile sunt mai ridicate. Insa pretul se regaseste in calitate, acesta este varful in stomatologia digitala, maximum de precizie si calitate.


Ce inseamna pentru Clinica 32 acest parteneriat cu Fabrica de Implanturi?

Acest parteneriat cu Fabrica de Implanturi inseamna in primul rand o calitate foarte mare a nivelului de produse, practic produsele vin personlizate, facute de Fabrica special pentru fiecare pacient. Calitatea este data de Fabrica, dar produsul este personalizat. Si cel mai mare castig atat pentru noi, medicii, cat si pentru pacient este timpul.