Pretul corect in stomatologie

 6 criterii dupa care TREBUIE sa iti alegi doctorul stomatolog

dr-razvan-boberis-clinica-32Exista anumite aspecte care il influenteaza pe pacient atunci cand isi alege dentistul. Statisticile arata ca frica de stomatolog este cel mai mare impediment care tine pacientul departe de un control stomatologic sau de banalul detartraj, doua lucruri care ar ajuta orice persoana sa aiba o sanatate dentara intacta.

Motivul frica este invocat de cele mai multe ori si este urmat de amanarea vizitei la cabinet, apoi de agravarea a ceea ce putea fi o problema minora si, de din ce in ce mai multe ori, pierderea dintilor. Drumul de la o banala carie la un implant dentar devine din ce in ce mai scurt. Tot frica este aceea care il determina pe pacient sa ia decizii gresite si sa nu se informeze corect.

Un alt criteriu extrem de important dupa care isi aleg romanii medicul stomatolog este pretul. Cateodata pretul invinge frica. Poate este firesc sa fie asa, deoarece aproape in orice domeniu pretul a devenit un diferentiator important, insa trebuie explicat pe indelete ce inseamna pretul corect si, de fapt, care sunt pasii de urmat pana la a decide cu privire la tratamentul stomatologic influentat de pret. De aceea, Clinica 32 raspunde cerintelor pacientilor si isi asuma rolul de a educa, de a oferi informatia corecta care sa il ajute pe pacient sa ia decizii intelepte cu privire la sanatatea dentara. Urmariti-ne in continuare pe blog!

Asadar, iata care sunt cele mai importante 6 criterii de alegere a medicului stomatolog:

  1. Calitatea actului medical, tehnicile folosite de dentist. La Clinica 32 fiecare membru al echipei are o responsabilitate fantastica cu privire la orice tratament care se realizeaza, indiferent de complexitatea sa. Membrii echipei noastre sunt constant implicati in cursuri, workshop-uri sau congrese, astfel incat sa ofere pacientilor nostri cele mai performante tratamente cu garantia calitatii pe termen lung.

Medicina stomatologica a evoluat si continua sa evolueza aducand solutii fantastice, astfel incat orice provocare vine din partea pacientului, putem spune, fara doar si poate, ca exista o solutie. De aceea, tehnicile folosite de doctorul dentist sunt extrem de importante. Alegeti medicul dentist in functie de tehnicile folosite!

  1. Tehnologia folosita. Exista o medicina stomatologica traditionala, care din pacate devine din ce in ce mai limitata si exista o medicina stomatologica moderna, digitala, bazata pe roboti avangardisti care il ajuta pe doctorul stomatolog sa realizeze tratamente eficient, cu rata de pana la 100% de succes cum se intampla in cazul tratementului cu implant dentar. Totul previzibil, totul controlat, totul in favoarea pacientului. Alegeti medicul dentist si in functie de tehnologia pe care o implica in planul de tratament.
  2. Totul sub un singur acoperis. Este unul dintre cele mai importante criterii de alegere a clinicii stomatologice pentru a solutiona problemele dentare cu care te confrunti. Aceste este trendul mondial si noi, la Clinica 32 il abordam intru-totul. Totul sub un singur acoperis inseamna un act medical performant, timp redus, plan de tratament cu abordare multidisciplinara si pret redus pe termen lung. Totul sub un singur acoperis inseamna sa existe toata tehnologia necesara si o echipa multidisciplinara, astfel incat indiferent de complexitatea problemei tale, in clinica se poate rezolva. Aceasta este o promisiune pe care Clinica 32 o respecta fata de fiecare pacient, iar conceptul a fost creat si implementat in Romania de Dr. Razvan Boberis, ownerul Clinicii 32 dupa ce a facut mai multe cursuri la New York si a inteles avantajele extraordinare pe care medicina stomatologica moderna le ofera pacientului.
  3. Materia prima. Calitatea unui tratament dentar depinde extrem de mult de calitatea materiei prime folosite. Clinica 32 lucreaza cu liderii mondiali in domeniu, astfel incat pentru fiecare plan de tratament garantia este oferita si datorita materiei prime de calitate utilizate. Astfel, pacientul poate fi linistit ca pe termen lung sanatatea danturii sale va depinde doar de igiena dentara.
  4. Planul de tratament cu abordare multidisciplinara. Pacientul trebuie sa isi priveasca medicul stomatolog ca pe un consultant cu privire la sanatatea sa dentara. Daca azi alegem un doctor si maine un altul, de fapt, nimeni nu este responsabil de probleme dentare care continua sa se agraveze. Problemele dentare trebuie abordate din perspectiva multidisciplinara si astfel poti sti ca pe termen lung nu vei mai avea probleme. Abordarea multidisciplinara inseamna precizie, eficienta, profesionalism. Clinica 32 ofera toate acestea pacientilor sai.
  5. Da suntem constienti ca pacientul alege sa isi trateze sau nu problemele dentare in functie de pret. Putem vorbi despre un pret corect, insa nu intotdeauna de un pret ieftin. Spre exemplu, statisticile arata ca pretul pe implant in orice tara este valoarea salariului mediu din zona respectiva. Este un reper solid, deoarece orice rabat de la un pret corect insemana, de fapt, materie prima de slaba calitate, inseamna abordarea tratamentului cu tehnici din medicina traditionala, tehnici care sunt, din pacate mult mai putin eficiente decat tehnicile medicii moderne, inseamna de fapt probleme pe termen lung si un buget mai mare cheltuit pe sanatatea dentara, desi nu pare astfel. Alegeti cu intelepciune medicul dvs dentist!

Mai multe detalii despre acest subiect puteti urmari si in videoul de mai jos, cu Dr Razvan Boberis la Realitatea TV:

realitatea-clinica-32