Participarea Echipei Clinica 32 la IDS, Germania – Cel mai mare Targ international de aparatura stomatologica

 

Promisiunea Clinicii 32 pentru pacientii sai este de a furniza servicii stomatologice premium, promisiune pe care o sustinem si prin investitia permanenta in infrastructura tehnologica.

 

Toti marii producatori mondiali de aparatura stomatologica s-au reunit la Koln, Germania la IDS – cel mai mare targ de profil din domeniul stomatologic. Inca o data, s-a demonstrat puterea principiilor stomatologiei moderne: timp redus de tratament, eficienta maxima, 100% fara durere, manopere non invazive.

 

Clinica 32 a fost prezenta la acest targ prin Dr. Razvan Boberis, fondatorul clinicii si Dr. Valentin Popescu.

”Este important sa inovam constant si sa implementam eficient tot ceea ce stomatologia moderna ne ofera. Ne respectam pacientii, si de aceea faptul ca suntem conectati cu toti marii producatori mondiali de tehnologie medicala dentara, branduri mari care au in spate zeci de ani de cercetare si care inoveaza constant, ne da sansa sa ne tinem promisiunile de a oferi zambete sanatoase si frumoase tuturor celor care apeleza la noi. ”, a declarat dr. Boberis.

Clinica 32 continua sa investeasca in tehnologie si prezenta la targul de la Koln a insemnat si updatarea infrastructurii din prezent. Vom reveni pe blog cu informatii dedicate despre fiecare tehnologie in parte.

”Reputatia targului de la Koln este construita autentic. In Germania am gasit cele mai noi tehnologii, brandurile mari de aparatura stomatologica au venit cu echipe pregatite sa explice toate detaliile despre revolutia din stomatologia moderna realizata de gadgeturile digitale. De abia asteptam sa le oferim pacientilor Clinicii 32 cele mai noi si complexe tratamente, in timp redus, fara durere, noninvazive si  extram de eficiente”, a declarat Dr. Valentin Popescu.

 

Stomatologia hand made se transforma in stomatologia digitala

In prezent, stomatologia moderna ofera tehnologie extrem de fidela si de specifica. Daca omul are o capacitate senzoriala in gura de 20 de microni, tehnologia digitala a ajuns sa fie de doua ori mai precisa si sa ofere proiecte digitale dentare prin tehnici ce ajung pana la 10 microni!

 

”In prezent, stomatologia moderna se indreapta ferm spre ”ONE VISIT DENTRISTRY”, adica o singura vizita la dentist in care sa iti rezolvi eficient problema dentara cu care te confrunti. Acest lucru este posibil din ce in ce mai mult datorita infrastructurii digitale. Se trece sigur de la hand made la digital. Tehnologia digitala ofera doctorului stomatolog sansa sa realizeze manopere extrem de eficiente, sigure, fara durere si non invazive.”, a adaugat fondatorul Clinicii 32, Dr. Boberis.

 

Ce update-uri ofera Clinica 32 pacientilor

Incepand din acest moment, pacientii nostri  pot beneficia deja de update-uri achizitionate de la IDS.

Lampa Beyond Nr 1 in America 7 ani consecutiv, acum si in Clinica 32

Zambetele romanilor vor putea fi acum albe si sanatoase cu ajutorul Lampii de albire NR. 1 din America: Lampa Beyond! Important! Lampa Beyond albeste inclusiv coloratiile de tetraciclina ceea ce nu se putea pana acum! De asemenea, poate sa albeasca petele de floroza printr-un program cu o lungime de unda mai mica si cu substante mai eficiente!

Sistemul de locatori pentru fixarea protezelor pe dinti naturali

Pacientii cu proteze au parte de vesti grozave acum! Clinica 32 a achizitionat de la IDS sisteme de locatori cu ajutorul carora protezele sunt fixate pe dinti naturali. Aceasta fixare era posibila acum doar pentru implant! Vom continua sa va tinem la curent cu inovatiile pe care le realizam pe masura ce tehnologiile ajung in clinica noastra!

Noile softuri de scanare intra-orala cu detectie  culoare si crearea de modele virtule

Cu ajutorul acestor softuri  vom lua amprente digitale in 3 minute si noua masina de frezat dinti din portelan si zirconiu CEREC de la SIRONA-DENTSPLY astfel incat o coroana dentara se va realiza intr-o ora in loc de 3 sedinte in 3 zile diferite.