La multi ani, Clinica 32

De ziua noastra, castiga un  tratament cu IMPLANT FARA TAIETURI in valoare de 3.300 lei!

Fa-ne o urare  AICI , completează formularul si ai intrat in cursa pentru castigarea unui IMPLANT FARA TAIETURI!

De 13 ani, impreuna tot zambim! In 2005, Clinica 32 deschidea primul cabinet in Bucuresti. Fiecare an a insemnat inovatie si dezvoltare, astfel incat pacientii nostri sa fie tratati ireprosabil. Am tinut pasul cu tot ceea ce presupune stomatologia moderna, si in 2018 oferim tratamente stomatologice digitale  pe principiul totul  sub un singur acoperis.

Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi! Suntem bucurosi ca putem avea grija de zambetul dvs!

Concursul incepe pe 26 noiembrie si se incheie pe 6 decembrie, 0ra 15.00.

Castigatorul se va anunta pe 6 decembrie, ora 20.15, prin facebook live pe pagina de facebook Clinica 32.  Se vor face 4 extrageri: 1 castigator si 3 rezerve.

Castigatorul va avea la dispozitie 24 de ore sa ne contacteze.

Daca in termen de 24 de ore nu se va reusi stabilirea unei comunicari cu castigatorul, atunci se va alege un alt castigator din randul rezervelor, iar ciclul se repeta pana la validarea castigatorului. Daca nici una din rezerve nu indeplineste conditiile pentru a fi declarat castigator, se va repeta extragerea pana la validarea unui castigator.

“Din 2005,  am construit impreună un drum unic in stomatologia romaneasca! Va multumesc ca ne sunteti alaturi. Vom continua sa fim din ce in ce mai buni, sa tinem pasul cu toate tehnicile si tehnologiile din stomatologia moderna si, mai ales, sa ne respectam pacientii si sa le oferim tratamente stomatologice la cel mai bun raport calitate-pret.”, Dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32

Important! Daca veti castiga si in urma consultatiei stomatologice se va stabili ca nu va puteti califica pentru tehnica implant fara taieturi, Clinica 32 va va oferi oricum GRATIS un implant dentar!

* Concursul începe pe 26 noiembrie si se incheie pe 6 decembrie 2018.

** Implantul se poate realiza pana pe data de 1 aprilie 2019

*** Extragerea castigatorului se va realiza cu www.random.org prin facebook live realizat pe data de 6 decembrie 2018, ora 20.15!

**** Castigatorul trebuie să ne contacteze in 24 de ore pentru a revendica premiul, in caz contrar se va oferi implantul urmatorului castigator!

Afla toate detaliile despre tehnica de ultima ora IMPLANT FARA TAIETURI AICI.

Va rugam sa citesti regulamentul complet al concursului :

 REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

“La multi ani, Clinica 32, 2018“

  • DREPTUL DE PARTICIPARE

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care detin cont de Facebook si care completeaza cu o adresa de email reala formularul de concurs.

  • PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura pe site-ul Clinica 32 https://www.clinica32.ro/la-multi-ani-clinica-32-de-ziua-noastra-zambim-impreuna/ si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/clinica32/, incepand cu data de 26.11.2018, ora 11:00 (ora Romaniei) si se va incheia la data de 06.12.2018, ora 15:00 (ora Romaniei).

Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data, nu va fi luat in considerare. Se iau in calcul doar participantii care completeaza formularul de AICI. Nu se iau in considerare comentariile de pe pagina de facebook. 

  • MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a intra in cursa pentru castigarea PREMIULUI, fiecare participant trebuie să faca o urare cu ocazia aniversarii de 13 ani a Clinicii 32. Urarea trebuie facuta AICI. Nu se iau in considerare urarile facute pe alte canale.

  • DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Desemnarea castigatorului se va face cu ajutorul site-ului http://www.random.org in data de 06.12.2018, ora 20:15 (Ora Romaniei).

Se vor face 4 extrageri: 1 castigator si 3 rezerve. Castigatorul si rezervele vor fi anuntati pe data de 06.12.2018 facebook live pe pagina https://www.facebook.com/clinica32/ .

Daca in termen de 24 de ore nu se va reusi stabilirea unei comunicari cu castigatorul sau se va dovedi ca acesta nu a indeplinit cumulativ cele 3 cerinte, atunci se va alege un alt castigator din randul rezervelor, iar ciclul se repeta pana la validarea castigatorului. Daca nici una din rezerve nu indeplineste conditiile pentru a fi declarant castigator, se va repeta extragerea pana la validarea unui castigator.

Pentru validarea castigarii premiului, castigatorul persoana fizica va prezenta actul de identitate la ridicarea premiului.

  • PREMIUL

Un tratament cu Implant dentar fara taieturi în valoare de 3.300 de lei.

Dacă în urma consultatiei se constata ca pacientul nu se califica pentru aceasta tehnica, acesta va primi automat din partea Clinicii 32 un implant dentar potrivit situatiei sale dentare.

  • LITIGII

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia Organizatorului este definitiva. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata campaniei si va face public acest lucru.

  • Politica de confidentialitate. Toti cei care vor participa la acest concurs trebuie sa fie de acord cu politica de confidentialitate Clinica 32 , in caz contrar nu vor fi calificati in extragere. Detalii despre politica de confidentialitate aici: https://www.clinica32.ro/politica-confidentialitate
  • DISPOZITII FINALE

Organizatorul se obliga sa respecte drepturile participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator si reluarea extragerii pana la validarea unui alt castigator, de exemplu: imposibilitatea notificarii in scris a castigatorului cauzata de schimbarea adresei de e-mail sau neprimirea/necitirea corespondentei  de catre acesta etc.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea concursului in conditiile normale  conform celor prezentate, insa nu isi asuma reaspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.

Prin inscrierea la acest Concurs, participantii sunt de acord primeasca via email informatii din partea Clinica 32.

Prin inscrierea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor  prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.