Inovatie de la IDS, Germania cel mai mare targ de aparatura medicala din lume. Sistemul de locatori pentru proteze

 

Sistemul de locatori a protezelor pe dintii naturali

 

Din diferite cauze, romanii se confrunta de la varste din ce in ce mai fragede cu problema dintilor lipsa. Un om sanatos are in totul 32 de dinti, inclusiv cei 4 molari de minte (maselele de minte). Pe masura ce numarul scade, orice persoana se confrunta cu 2 probleme mari. Prima este legata de sanatate, functia masticatorie este afectata si atunci intreg organismul are de suferit. A doua problema este de ordin estetic si psihologic, existand foarte multe studii care demonstreaza clar legatura dintre stima de sine, increderea in sine si zambetul sanatos si frumos.

Dintii lipsa se pot trata prin implant dentar ( Gasiti AICI toate informatiile despre cum poi primi 900 de lei CADOU pentru realizarea implantului dentar in Clinica 32) sau prin proteza fixa. Sistemul de locatori ai protezelor pentru dinti naturali este o inovatie extrem de eficienta pe care Clinica 32 a achizitionat-o de la IDS, Germania.

 

Proteza fixa – cea mai mare problema

Proteza fixa este o modalitate de a rezolva problemele create de dintii lipsa. Este o lucrare dentara care ofera pacientului posibilitatea de a se putea hrani corect si de a zambi fara a fi stresat de aspectul sau. Insa, exista si o mare problema!

Proteza dentara nu este la fel ca dintii naturali sau ca implanturile dentare, de aceea fixarea ei este CEA MAI MARE PROBLEMA.

Clinica 32 are acum o solutie pentru acest aspect ca urmare a participarii la IDS; Germania.

Sistemul de locatori a protezelor pe dinti naturali

Pentru persoanele care au  proteze care nu stau, acum exista sisteme de fixarea protezelor pe dinti restanti. Sistemul de locatori pentru dinti naturali nu exista pana in prezent, acest sistem putea fi montat doar pe implanturi.

Sistemul de locatori este un sistem de fixare prin insurabare pe radacina dintelui natural. Totul se realizeaza intr-o SINGURA VIZITA LA DENTIST!

 

 Pasii pentru a beneficia de sistemul de locatori ai protezelor:

  • Faceti o programare la Clinica 32
  • Odata ajunsi in clinica, veti face o radiografie si se va stabili care este situatia dintilor naturali, daca acestia suporta sistemul de locatori.

Nu trebuie sa faceti mai multe drumuri, deoarece Clinica 32 ofera sub un singur acoperis tot ceea ce aveti nevoie pentru a va trata orice problema dentara: echipa multidisciplinara si tehnica moderna.

  • Daca totul este in regula, se pregateste canalul dintelui si se cimenteaza locatorul in canalul dintelui si se monteaza piesa in proteza.
  • Pacientul va putea fixa proteza print-un simpli CLICK.

 

Sistemul de locatori a protezelor pe dinti naturali inseamna:

  • O singura vizita la dentinst!
  • Tratament fara durere!
  • 100% garantia calitatii!

 

Tot ceea ce ii ramane pacientului de facut este: Tot sa zambeasca!