Implantul in stomatologia digitala. Explicatii, avantaje, noutati

Conceptul de stomatologie digitala este unul care a inceput mic si a crescut treptat. Acum, limitele sale par sa fi devenit nesfarsite. Iar odata cu aparitia stomatologiei digitale si a aparaturii care sta la baza ei, un avant extraordinar de mare l-a avut implantologia.

Ce inseamna implantul in stomatologia digitala? Care sunt avantajele pe care “era” modernismului in stomatologie le aduce implantului dentar? Explica dr. Razvan Boberis, medic stomatolog specializat in implantologie, Manager Clinica 32.

Implanturile dentare sunt cea mai buna optiune de inlocuire a dintilor, iar cu noua procedura digitala, ele sunt chiar mai bune, mai usor de obtinut si cu mai multe avantaje. Pe scurt, nu numai ca putem obtine inlocuiri dentare atractive care arata si functioneaza la fel ca dintii naturali, dar realizam acest lucru prin proceduri mai confortabile, printr-o interventie chirurgicala care dureaza cat o vizita obisnuita la dentist, avand ghidaje chirurgicale care permit plasarea mai precisa a implanturilor dentare, oferind o stabilitate ridicata si o ocluzie excelenta pentru coroanele dentare.


Este important de retinut ca toate avantajele implanturilor dentare traditionale sunt perfect valabile si la cele degitale.


  • Aspect fizic placut al dintilor

  • Se mentine functia dintelui natural

  • Nu au nevoie de ingrijire speciala

  • Stimuleaza maxilarul pentru a mentine structura faciala

  • Poate dura o viata (studiile clinice dovedesc o valabilitate de peste 30 de ani)

Nu sacrificam niciunul dintre aceste beneficii in procedura digitala, din contra, aducem avantaje suplimentare.

Avantajele implantului in stomatologia digitala

Procedura se realizeaza intr-un timp mai scurt


Un mare avantaj al implantului dentar digitale este faptul ca procedura se realizeaza intr-un timp mai scurt. Etapa chirurgicala a procedurii digitale ne permite sa elaboram toate detaliile in prealabil si sa optimizam procedura.

Poti obtine dinti noi intr-o singura zi


Cu ajutorul implanturilor dentare digitale, poti obtine dinti noi intr-o singura zi. ONE DAY IMPLANT este conceptul care a revolutionat stomatologia si cu ajutorul caruia pot fi realizate reconstructii dentare complexe in mai putin de 24 de ore. La Clinica 32 il implementam cu succes si facem pacientii fericiti si zambitori intr-o singura zi!

tot sa zambesti

Nu este nimic dureros


Chiar daca teama de implant este foarte mare, ea este nejustificata. Nu exista nici un disconfort in timpul procedurii. Cu ajutorul stomatologiei digitale, reusim sa facem procedure minim invasive pentru gingii si maxilar.

 

Vizite mai putine la dentist


Odata cu implanturile dentare digitale, vizitele la stomatolog se raresc. Pentru un implant sunt necesare maximum 3 vizite.

Timp scurt de recuperare


Deoarece procedura este minim invaziva, recuperarea este relativ scurta. Si, desi durerea este personala si variabila, oamenii vor experimenta cu mult mai putin disconfort de la acest tip de procedura de implant dentar decat unul realizat prin tehnici traditionale.

 

Ocluzie excelenta

Cu ajutorul stomatologiei digitale, putem planifica intreaga dantura, astfel putem decide la precizie de micron care este cea mai buna plasare pentru radacina si cea mai buna forma pentru coroana, pod sau proteza.

Ne vedem in Clinica 32!

  • Str. Scarlatescu nr. 3 (vis-a-vis de Mega Image Titulescu), sector 1, Bucuresti
  • Luni-Vineri: 09.00 – 20.00
  • 0751 24 93 82 | 031 620 30 32