V-ati gandit sa va puneti un implant dentar? Clinica 32 va asteapta cu o gama variata de implanturi, cu o echipa de medici chirurgi specialisti, intr-un mediu placut, dar mai ales steril.

Tehnologia de varf de care dispune clinica datorita accesarii fondurilor europene si vasta experienta a medicilor implantologi face ca procedura de inserare a implantului sa se realizeze intr-un timp foarte scurt si fara durere..

Pana nu demult solutia inlocuirii unuia sau mai multor dinti pierduti era folosirea puntilor dentare, ceea ce presupunea interventia si asupra a doi dinti sanatosi. Astazi, datorita evolutiei medicinii dentare si datorita inaltei tehnologii de care dispune clinica va oferim cea mai buna solutie in momentul in care pierdeti unul sau mai multi dinti, si anume implantul dentar.

Implantul dentar este o inteventie chirurgicala nedureroasa prin care se inlocuieste radacina dintelui care lipseste. Ulterior, dupa ce implantul dentar s-a inserat, pe el se va monta coroana dintelui, putand astfel sa va recuperati zambetul. Dintii realizati pe implanturi dentare se comporta identic cu proprii dinti.

Procedura inserarii implantului dentar este atraumatica (nedureroasa). Se realizeaza sub administrarea anesteziei locale, facand pacientul sa nu simta durere si sa coopereze cu medicul pe tot parcursul interventiei chirurgicale.
Procedura de inserare a implantului dentar presupune realizarea unei incizii in gingie cu o freza specifica tipului de implant folosit, loc prin care se va insera implantul dentar cu ajutorul unei chei speciale, iar la final se coase gingia.
Procedura de inserare a imlantului dentar poate fi facuta si fara taieturi, direct prin gingie daca aveti suficient os si dupa un proiect digital de pozitionare in os.

Dupa aproximativ 4 luni de zile in care pacientul asteapta ca implantul dentar sa se integreze in os (perioada difera de la un pacient la altul si de la un implant dentar la altul), proces numit si osteointegrare, pacientul se va prezenta pentru inceperea lucrarii protetice, adica montarea bontului si a coroanei dentare

In functie de situatia medicala si financiara, un implant dentar are cel mai bun raport calitate/pret la Clinica 32.