Dr. Razvan Boberis, CEO Clinica 32: Va multumim pentru tot ceea ce am realizat impreuna in 2017

Este important pentru mine sa va transmit toate gandurile bune ale echipei Clinicii 32, acum la sfarsit de an, alaturi de recunostinta pentru tot ceea ce am realizat impreuna. Tot sa zambiti, sloganul clinicii este, poate, cea mai draga urare a noastra pe care v-o adresam si va dorim sa fiti sanatosi si bucurosi.

Anul 2017 a fost un an important pentru noi, iar acest lucru s-a intamplat, in primul rand, datorita voua, pacientilor nostri. Va multumim ca ne sunteti alaturi si ca impreuna facem performanta! Dr. Razvan Boberis, CEO Clinica 32

 

Multumim tuturor celor care ne-au trecut pragul si care ne-au ajutat prin increderea acordata sa evoluam cel mai mult din istoria clinicii. Anul 2017 va fi clar un an important in istoria noastra pentru updaturile tehnologice si pentru faptul ca am pasit pe drumul stomatologiei digitale. Tehnica de ultima ora – implanturi fara taieturi ghidate digital, parteneriatul cu fabrica de implanturi care permite realizarea pentru fiecare pacient specific a dintilor pe implant, precum si cea mai noua generatie a robotului stomatologic CEREC au fost realizari care ne-au ajutat sa oferim in orice clipa tratamente stomatologice eficiente la cel mai bun raport calitate-pret.

 

Am continuat sa ne perfectionam prin participarea la evenimente dedicate stomatologiei si am constat cu bucurie , la participarea la Congresul Megagen din Japonia, ca medicii Clinicii 32 ofera tratamente la o calitate de podium la nivel mondial. Sunt mandru de echipa Clinicii, iar in 2018 va promitem ca vom continua sa avem grija de zambetele pacientilor nostri respectand standardele de aur ale stomatologiei digitale.

 

Craciun Fericit!

La multi ani, 2018!