• Catre

 • Străinii care merg 14.000 km ca să își ”repare” dinții în România. De ce fac acest efort ? Dr Razvan Boberis, CEO Clinica 32 a raspuns la aceasta intrebare intr-un material filmat de Stirile Pro Tv cu Andreea Esca

   


 • Timp redus de tratament. Fara durere. Tratamente stomatologice digitale intr-o singura zi.

  Despre toate acestea, respectiv despre puterea stomatologiei moderne digitale au vorbit dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32 si Dr. Simona Boberis intr-un material Ce se intampla doctore?, PRO TV.

  Va asteptam in Clinica 32 si va uram Tot sa zambiti!


  Radiografia dentara nu cresteriscul de cancer!

 • Dr Razvan Boberis, Ceo Clinica 32 si Dr. Simona Boberis au explicat pentru Pro TV, Csid care sunt, de fapt, riscurile pe care le presupune o radiografie dentara si despre faptul ca in stomatologia digitala , analizele 3 D au o doza minima de radiatii.

Puteti viziona videou-ul AICI.

 


 

 Dr Razvan Boberis, Ceo Clinica 32 a vorbit in direct in platoul Observatorului, Antena 1 despre cele mai importante sfaturi pentru o dantura sanatoasa si frumoasa. Domnul doctor a explicat ce inseamna manopera implant dentar fara taieturi ghidat digital si ce inseamna tratamente stomatologice digitale.Dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32 a oferit un interviu pentru Stirile de la ora 19.00 cu Andreea Esca de la Pro TV cu privire la stomatologia moderna, tratamentele stomatologice digitale si tehnica Implant fara taieturi ghidat digital.

 

  

DR Razvan Boberis, CEO Clinica 32 a explicat pentru Stirile Pro TV cu Andreea Esca despre tratamentele stomatologice performante care se realizeaza in Romania, despre tehnologia digitala si despre manoperele noninvazive rapide.


 

 

Dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32 s-a aflat, in direct, in platoul emisiunii 1 Matinal, TVR1.

Dr. Boberis a fost invitatul lui Dorin Chiotea si au discutat despre igiena dentara a romanilor, dar si despre tratamentele stomatologice digitale si despre stomatologia moderna. Aflati ce inseamna One Visit Dentistry din video-ul de mai jos!

 

 

 

Dr. Razvan Boberis i-a explicat lui Alexandru Constantin in cadrul emisiunii Focus Magazin de la Prima TV cele mai importante aspecte ale tratamentului de albire dentara cu Lampa Beyond- Nr.1 mondial

 


 

Dr. Razvan Boberis a vorbit la Focus Magazin, Prima TV despre  PRETUL CORECT  in stomatologie


 

Dr.  Simona Boberis a fost prezenta, in direct, in emisiunea TVR 1, 1Matinal cu Dorin Chiotea si Maria Linda si a discutat despre igiena si sanatatea dentara la copii


 

 

Dr. Razvan Boberis, CEO Clinica 32 a vorbit la Prima TV, Focus Monden  despre tehnica de inserare a implanturilor fara taieturi


 

 

Dr. Razvan Boberis, CEO Clinica 32 a vorbit, in direct, la Realitatea TV, Dimineata de stiri despre pretul corect al tratamentelor stomatologice


 

Dr Razvan Boberis, CEO Clinica 32 a vorbit, in direct la Realitatea TV, la Dimineata de Stiri despre sanatatea dentara a romanilor


 

Vrei sa ai dintii mai albi, dar nu stii care metoda de albire este cea mai buna? Afla de la un medic stomatolog cum sa faci alegerea corecta! Citeste interviul acordat de Dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32 pentru www.eva.ro:

http://www.eva.ro/sanatate/stomatologie/cum-sa-alegi-cea-mai-buna-metoda-de-albire-a-dintilor-articol-154917.html

 

 

 

 


 

 

De ce ni se ingalbenesc dintii?

In timp, dintii se pot ingalbeni sau pata. Este un lucru normal? Iata ce spune stomatologul Razvan Boberis pentru Gandul!

http://www.gandul.info/sanatate/de-ce-ni-se-ingalbenesc-dintii-15570505

 

 

 


 

 

 

Iti dorestiti o dantura frumoasa? Ei bine, conform specialistilor, o dantura frumoasa este, in primul rand, o dantura sanatoasa. Medicul stomatolog Razvan Boberis  explica mai pe larg pentru www.one.ro.

 

http://www.one.ro/beauty/beauty-tips/cinci-sfaturi-pentru-frumusetea-sanatoasa-a-dintilor-15558544

 

 

 

 

 

 


De ce raman romanii fara dinti

http://www.gandul.info/magazin/de-ce-raman-romanii-fara-dinti-16128019

“In experienta mea, de peste 13 ani, am observat ca 1 din 3 pacienti sufera de aceasta boala, care se produce lent, ceea ce determina o abordare neglijenta a tratarii ei. Ne lovim astfel de diagnosticarea tardiva, care dirijează tratamentul spre formele superficiale sau profunde ale bolii”, afirma medicul Razvan Boberis pentru Gandul.


A avea profesia de stomatolog in Romania. Care sunt asteptarile romanului de la medicul dentist? 

Cititi mai jos un interviu acordat de Dr. Razvan Boberis Revistei Cariere cu privire la statutul de stomatolog in Romania.

https://www.cariereonline.ro/actual/avea-profesia-de-stomatolog-romania-care-sunt-asteptarile-romanului-de-la-medicul-dentist

 

 

 

 


 

 

De ce pot fi periculoase băuturile acidulate

Bauturile acidulate distrug dantura, iar ceaiul negru o coloreaza intr-un mod inestetic. Medicul stomatolog Razvan Boberis explică pentru Gandul care sunt bauturile care ne pot face mai mult rau decat bine si de ce ciocolata, cafeaua si limonada sunt de evitat.

http://www.gandul.info/magazin/de-ce-pot-fi-periculoase-bauturile-acidulate-16153075