Afla totul despre PACHETUL DIGITAL si despre cum poti primi DISCOUNT 500 lei pentru tratamentul cu implant dentar

Clinica 32 a creat un nou canal de informare pentru pacientii sai dedicat exclusiv tratamentului cu implant dentar.

Odata cu lansarea noului site www.implantdentardigital.ro, oferim tuturor celor ce ne trec pragul in perioada 16 octombrie – 15 noiembrie 2018 Discount 500 lei pentru fiecare tratament nou cu implant dentar.

Toti cei care vor demara tratamente cu implant dentar sub acoperisul Clinicii 32 incepand cu 16 octombrie si pana in 15 noiembrie primesc  Discount 500 lei prin pachetul DIGITAL. Respectiv:

–  consultatia de specialitate

– investigatii 3 D realizate cu computerul tomograf CBCT

– plan de tratament cu abordare multidisciplinara

– scanare digitala (daca este necesar)

Pachet ce valoreaza 500 de lei, va fi oferit GRATIS pacientilor care au nevoie de implant dentar si vor demara tratamentul incepand cu 16 octombrie si pana in 15 noiembrie. Suma de 500 de lei se va scadea din costul implantului, in momentul realizarii implantului. De acest pachet poate beneficia fiecare pacient care incepe tratamentul cu implant dentar sub acoperisul Clinicii 32 in perioada 16 octombrie-15 noiembrie 2018.

In 2005, echipa 32 a facut primul pas in stomatologia romaneasca cu dorinta de a isi trata fiecare pacient intr-un mod de calitate. Pentru ca sanatatea si frumusetea zambetului a provocat dintotdeauna un interes solid specialistilor, stomatologia s-a dezvoltat de la an la an atat din punct de vedere al manoperelor, materialelor, dar si al infrastructurii.

Astazi, vorbim despre stomatologia moderna, despre tratamente stomatologice digitale, iar Clinica 32 s-a aliniat la standardele internationale de fiecare data. Astfel, sub acoperisul nostru puteti beneficia de manopere de ultima precum:

Implant dentar ghidat digital fara taieturi cu vindecare rapida si fara durere

One day Implant

Implant dentar realizat pe baza parteneriatului UNIC cu fabrica de implanturi Atlantis

Tratament cu implant dentar realizate cu tehnologia digitala de ultima ora CEREC

Scanare si amprentare digitale

Analize 3D realizate cu Computerul CBCT

Site-ul www.implantdentardigital.ro va sta la dispozitie pentru a fi informati cu privire la implantul dentar si pentru a fi cat mai aproape de dvs. Va raspundem cu drag intrebarilor si va oferim, pe baza experientei si expertizei, cele mai bune solutii de tratament.

 

Va dorim tot sa zambiti si va asteptam sub acoperisul Clinicii 32!