Catre

ULTIMA GENERATIE A ROBOTULUI STOMATOLOGIC CEREC SIRONA – TEHNOLOGIA DE ULTIMA ORA NR1. IN RESTAURAREA DENTARA LA NIVEL MONDIAL ACUM DISPONIBILA IN CLINICA 32

TRATAMENTE 100%  DIGITALE REALIZATE SUB UN SINGUR ACOPERIS

Pentru Clinica 32 este extrem de important sa ofere pacientilor sai cele mai noi si performante tratamente. Inovatia este unul dintre pilonii pe care am construit drumul nostru in stomatologia romaneasca, un concept orientat doar catre sanatatatea si frumusetea zambetelor pacientilor nostri.

Modul in care echipa Clinica 32 practica medicina dentara inseamna:

 • Tratamente stomatologice digitale
 • Tratamente cu abordare multidisciplinara
 • FARA DURERE
 • Manopere non invazive sau minim invazive
 • Timp redus de tratament
 • Vindecare accelerata
 • Doctori specializati in workshop-uri, cursuri si congrese internationale, inclusiv la New York Univeristy
 • Materie prima de calitate
 • Tehnologie si tehnica de ultima ora sub acelasi acoperis
 • GARANTIA CALITATII

 

CLINICA 32 REALIZEAZA TRATAMENTE DIGITALE SI CLASICE CU AJUTORUL TEHNOLOGIILOR PERFORMANTE:

 

CEREC SIRONA

 

CEREC =  Chairside Economical Restoration of Esthetic Ceramics.

Chairside = Tehnologia este utilizata in cadrul clinicii, in timp ce pacientul se afla in cabinetul stomatologic

Economical = Economic – tratamentele realizate cu acest dispozitiv medical sunt cele mai rapide si eficiente

Restoration = Restaurare – 100% refacerea naturala a dintelui atat estetic, cat si din punct de vedere functional pe termen lung

Esthetic = Estetica – cele mai performante rezultate din punct de vedere estetic

Ceramics – Ceramica dentara (portelan) folosita este aproape identica cu structura unui dinte natural

Acest robot stomatologic este cea mai noua generatie a sistemului CAD/CAM creat special de SIRONA – liderul mondial in tehnica medicinala dentara. Cu ajutorul tehnologiei CEREC realizam tratamente  EFICIENTE, RAPIDE, PERFORMANTE: amprentare, proiectare dinti, frezare TOTUL 100% DIGITAL, INTR-O SINGURA ZI.

Tratamentele in care Clinica 32 foloseste tehnologia CEREC: implant dentar (poate fi realizat intr-o singura vizita la dentist), fatete dentare, coroane dentare,  lucrari din zirconiu,  incrustatii si bonturi personalizate realizate direct la Fabrica de Implanturi Atlantis din Suedia.

 

Computer Tomograf CBCT 3D

 

Computerul Tomograf CBCT/3D este cea mai inalta tehnologie folosita in prezent in radiologia dentara care ajuta medicul dentist sa poata pune un diagnostic precis, datorita acuratetei analizelor obtinute prin aceasta tehnologie de ultima ora.

Stomatologia moderna se diferentiaza drastic de stomatologia clasica prin principiile si inovatiile pe care le ofera pacientilor, astfel incat acum se pot efectua tratamente cu tehnologii digitale si manopere de ultima ora fara durere, in timp redus si cu vindecare accelerata. Totul sub acelasi acoperis. Acest lucru este valabil si datorita investigatiilor dentare radiologice.

Mai multe detalii despre CBCT 3D gasiti aici: https://www.clinica32.ro/radiologie-digitala-cbct-3d-computer-tomograf/

 

A-PRF

 

Membrana A-PRF (advanced plasma reach factor) reprezinta o inovatie importanta pentru regenerarea rapida a tesuturilor ca urmare a unei interventii chirurgicale si nu numai. Este o tehnica avansata folosita in stomatologia dentara digitala ce foloseste propriul sange al pacientului pentru a obtine o membrana din plasma bogata in trombocite.

A-PRF adica plasma sangvina  imbogatita concentrata in trombocite contine numerosi factori de crestere si celule ce sustin si stimuleaza vindecarea osoasa si a tesuturilor  moi.

PRF-ul este util in urmatoarele tratamente: implant dentar, sinus lifting, extractii dentare, tratamente paradontale, aditie osoasa.

Cu ajutorul acestui tip de membrana obtinut 100% organic din sangele pacientului, vindecarea post-operatorie este accelerata cu pana la 80%, se previn infectiile post-operatorii cu pana la 100% si se grabeste formarea de os.

 

ISQ

 

Sistemul ISQ (Implant Stability Meter) este un sistem de testare a stabilitatii implantului, mai exact a stabilitatii laterale a implantului si a calitatii osului.

 

ISQ presupune montarea unui dispozitiv electronic pe implant care actioneaza pe baza magnetica. El transmite o unda care se pierde in osul in care este inserat implantul. In functie de rapunsul oferit de ISQ, se obtine un scor care, in mod normal, este recomandat sa fie peste 70. Daca rezultatul este peste 70, atunci osul este bun si implantul se va integra bine, iar dintele provizoriu poate fi pus imediat.

 

A doua testare se realizeaza dupa ce in tratamentul cu implant dentar s-a  incheiat perioada de integrare. In acest pas,  valorile testului ISQ trebuie sa fie mai mari raportat la prima testare realizata initial. Acest sistem de masurare digitala indica modul in care implantul dentar s-a asimilat in os.

 

Astfel, un implant cu un scor de peste 73 nu mai poate fi scos din os. Un scor intre 60 si 70 indica o stabilitate mica spre medie, ceea ce inseamna ca implantul mai are nevoie de integrare in os. Un scor mai mic de 60 de unitati indica scoaterea implantului imediat.

 

Microscopul Zeiss

 

Microscopul Zeiss este tehnologia de aur folosita in tratamentele endodontice. Sistemul de lupe performante de care beneficiaza acest gadeget amplifica de pana la 25 de ori imaginea si astfel ii ofera medicului specialist posibilitatea de a trata eficient zone greu accesibile printr-un alt mod.

 

Tratamentele endodontice realizate astfel sunt FARA DURERE, RAPIDE si eficiente din punct de vedere al costului. De asemenea, se reduce considerabil numarul de vizite la medicul dentist. Un tratament corect si complet de canal se poate trata acum si in maxim doua vizite comparativ cu 5-6 vzite la medicul dentist prin tratamentele stomatologice clasice.

 

Sterilizare Melag

 

Rezultatele eficiente pe care le garanteaza Clinica 32 sunt posibile si datorita seriozitatii cu care avem grija ca sterilizarea sa fie 100% SIGURA. De aceea, realizam procesul de sterilizare cu tehnologia germana Melag- Nr 1 mondial in autoclave.

 

Sterilizarea este extrem de importanta si trebuie realizata corect FARA NICIO SCUZA deoarece:

 • Procesul de sterilizare anuleaza posibilitatea de infectii preluate in tratamentele stomatologice (hepatite, HIV, sifilis etc)
 • Procesul de sterilizare realizat corect asigura o vindecare optima a pacientului.

 

Piezo chirurgie

 

Piezo chirurgia sau chirurgia ultrasonica este recomandata pentru operatiile de aditie de os, sinus lifting si chiar extractii dentare. Ultrasunetele folosite nu lezeaza in nicun fel tesuturile, operatile sunt minim invazive, traumele post operatorii sunt minime. Refacerea este mult mai rapida fata de operatiile clasice.

 

Inhalosedarea

Inhalosedarea sau Laughing gas este un amestec de protoxid de azot si oxigen care se administreaza cu o masca inainte de tratamentele stomatologice pentru a inlatura frica de dentist.

 

Practic pacientul se relaxeaza, nu mai este stresat de faptul ca se afla pe scaunul stomatologic, durerea scade si, de asemenea, dispare inclusiv micul disconfort generat de realizarea anesteziei locale.

Nu exista efecte adverse. Este o metoda perfect sigura.

Inhalosedarea este recomandata pentru pacientii cu frica de dentist si pentru pacientii copii.

Recomandat inclusiv pentru copii.

 

Instrumentar HU FRIEDY

 

Instrumentarul dentar folosit de medicii Clinica 32 este integral achizitionat de la liderul mondial HU FRIEDY si asigura, in primul rand calitatea premium a manoperelor, dar si tratamente eficiente realizate in timp redus.

Instrumentarul HU FRIEDY asigura cu pana la 50% mai multa rapiditate in realizarea tratamentelor. Astfel, automat costul  scade deoarece manoperele se realizeaza rapid, implica putine vizite la medicul dentist, iar rezultatele se pastreaza pe termen lung. De altfel, acestea sunt principiile stomatologiei moderne digitale pe care Clinica 32 le aplica intru-totul.

 

Instrumentele HU FRIEDY sunt dezvoltate de medici stomatologi experti  cu traditie si rezultate exceptionale la nivel global. Instrumentarul de calitate premium asigura confort pacientului, manopere de calitate, rezultate eficiente pe o perioada indelungata de timp.

CLINICA 32 este partener Leading dental services.

 

Lampa Beyond pentru albire dentara

Varful de lance in gadgeturile de albire dentara de la nivel mondial este acum disponibil in Clinica 32. Lampa Beyond II Whitening Accelerator este updatata cu tehnologie ce foloseste ultrasunetele si substante active de calitate premium pentru a obtine cel mai alb zambet, intr-un timp scurt, fara disconfort si cu rezultate pe termen lung.

Albirea cu Lampa Beyond inseamna:

 • Rezultate imediate
 • 100% noninvaziv
 • 100% fara durere
 • Albirea inclusiv a coloratiilor de tetraciclina ceea ce nu era posibil pana acum
 • Albirea petelor de floroza printr-un program cu o lungime de unda mai mica
 • Substante 100% eficiente
 • 100% proces de albire controlabil.

Zambet sanatos si frumos = zambet de succes

Mai multe detalii despre Lampa Beyond gasiti aici: https://www.clinica32.ro/nou-albire-dentara-cu-lampa-beyond/.

 

Obturatie canal 3D Bee Fill

Dupa tratamentul de canal, cea mai impotanta manopera este sigilarea canalelor sau obturatia de canal. Aceasta se face cu un aparat de injectare gutaperca calda care sigileaza perfect canalele inclusiv canalele laterale, nu se resoarbe si pastreaza dintele o perioada indelungata in stare foarte buna.

Nu se schimba culoarea dintelui, nu coloreaza dintele in timp, nu se infiltreaza si nu recidiveaza tratamentul de canal.

Va asteptam!