2018 in Familia 32

Va multumim pentru inca un an!

Numaram ultimile clipe ale anului 2018. De cativa ani, am format o traditie in sanul familiei 32, aceea de a ne exprima recunostinta pentru tot ceea ce a insemnat anul ce se incheie si pentru a ne incarca sufletele pentru ceea ce urmeaza. Vom spune de fiecare data cand vom avea ocazia ca impreuna, alaturi de dumneavoastra pacientii nostri, suntem cei mai buni si este o onoare pentru noi sa avem grija de sanatatea si de frumusetea zambetelor dumneavoastra.

Personal, multumesc fiecarui membru al echipei pentru implicarea, pasiunea si performanta cu care paseste pe drumul construit de Clinica 32 in stomatologia romaneasca moderna. Pentru noi a fost un an greu sau, mai bine zis, un an plin in care inca o data ne-am aliniat la cele mai exigente standarde internationale in ceea ce priveste stomatologia digitala, am fost la evenimente medicale sustinute pe 3 continente, inclusiv in America si…poate una dintre cele mai semnificative evolutii din istoria 32, vorbim despre dezvoltarea unei noi clinici stomatologice ce va include, ca si pana acum, totul sub acelasi acoperis, dar si propriul laborator- Atlantis Virtual Lab. Si, dupa cum ii spune si numele, laboratorul este dezvoltat in parteneriat international cu Atlantis pe infrastructura digitala, astfel incat sa realizam piese 100% personalizate cu precizie de micron. Mergem inainte pe drumul performantei. Vom comunica pe toate canalele noastre informatii despre noua clinica, astfel incat sa fim cu totii acolo la deschiderea portilor.

Multumim pacientilor nostri pentru ca ne aleg. Multumim pentru fiecare provocare si pentru fiecare succes. La multi ani! Sa avem un 2019 plin de zambete sanatoase si frumoase. Tot sa zambim!

In slujba dumneavoastra, cu pasiune, loialitate si ambitie,
Dr Razvan Boberis, Ceo Clinica 32 si Familia 32