2016 – din ce in ce mai buni pentru pacientii nostri.

Cele mai importante updat-uri aduse de Clinica 32 pentru pacientii sai in 2016

Anul 2016 va ramane cu siguranta un an semnificativ pentru Clinica 32. Pe scurt,  a insemnat realizarea a mai multor pasi in ceea ce priveste tehnologia, tehnicile, echipa si modul in care se abordeaza planul de tratament, astfel incat fiecare pacient al nostru sa beneficieze de cele mai bune solutii fara costuri marite.

Clinica 32 a trecut la next level si a facut acest lucru in primul rand din respect si dedicare fata de fiecare pacient care ne trece pragul. Datorita updat-ului de tehnica si tehnologie putem puncta cateva dintre beneficiile oferite pacientilor:

  • Parteneriat unic in Romania cu fabrica de implanturi din Suedia astfel incat fiecare pacient care are nevoie poate primi dinti pe implant proiectati virtual in timp real specific pentru fiecare persoane
  • Implanturi fara taieturi, bont si coroana provizorie intr-o singura zi
  • Tratament de canal solutionat intr-o singura vizita fata de pana la 6 vizite la medicul stomatolog in trecut
  • Analize 3D extrem de clare si precise versus analize 2D in trecut
  • Tratamente 100% fara durere
  • Timp redus de tratament
  • Vindecare accelerata
  • Totul sub un singur acoperis.

Tehnologia

Clinica 32 a schimbat semnificativ infrastructura in 2016. Am trecut la tehnologia digitala si un lucru important pentru realizarea de tratamente performante a fost trecerea de la analize 2 D la analize 3 D prin achizitionarea  tomografului 3D cu o doza de radiatii reduse cu pana la 80% fata de tehnologia clasica. De asemenea, acest tomograf asigura claritate si precizie superioara investigatiilor stomatologice astfel incat planul de tratament se va realiza ulterior extrem de specific.

Un alt update important au fost softurile de analiza si proiectare cu posibilitatea de proiectare virtuala a implanturilor, de pozitionare a lor, astfel fiind posibil realizarea de IMPLANTURI FARA TAIETURI, ghidate digital,  cu bonturi si dinti provizorii, totul intr-o singura zi.

Din respect pentru pacientii nostri, am updatat si unitirile din clinica. Scaunele stomatologice de ultima ora ofera posibilitatea de comenzi centralizate care reduc foarte mult timpul de lucru pastrand calitatea, astfel incat gradul de eficientizare a tratamentului pentru pacient sa fie optim.

De asemenea, suntem parte din grupul Leading Dental CLINICS, deoarece am schimbat intreg instrumentalul cu care se realizeaza tratamentele pacientilor si folosim doar brandul premium la nivel international Hu-Friedy. Ce inseamna acest lucru pentru pacient? O mai mare garantie a sanatatii si a calitatii tratamentelor.

Manopere premium

Fiecare membru al echipei este preocupat de a fi in contact cu cea mai calitativa informatie in ceea ce priveste inovatia in medicina dentara astfel incat pacientul nostru sa beneficieze de manopere premium. Anul 2016 a insemnat in ceea ce priveste tehnicile folosite in cadrul clinicii, updat-uri obtinute la New York, devenita deja traditie participarea la cursurile universitatii de acolo, dar si congrese la Moscova, Frankfurt, Viena sau in tara.

Suntem mandri ca in ADN-ul Clinicii 32 este inscrisa o echipa complexa cu dezvoltare multidisciplinara care poate rezolva orice provocare a pacientilor.

Astfel, orice persoana care ne trece pragul isi va rezolva odata si bine afectiunile stomatologice fara a fi nevoie sa petreaca timp in plus la stomatolog si sa revina iar si iar la programari.

Dragi pacienti, am realizat toate acestea fara a creste preturile, cu daruire si pasiune fata de fiecare dintre voi si din respect pentru profesia noastra.

Tot ceea ce va ramane de facut este: Tot sa zambiti!