10 avantaje ale gutierelor Invisalign, cea mai modernă alternativa la aparatele dentare

 

Daca sunteti pregatiti pentru un zambet care va transforma aspectul, un aparat dentar invizibil Invisalign este solutia cea mai buna.

Desi exista multe optiuni, niciun alt tratament nu functioneaza la fel de confortabil precum Invisalign.

Iata 10 dintre cele mai spectaculoase avantaje ale acestui tip de aparat dentar!

  1. Timp redus de asteptare. In 5-7 zile, pacientul primeste aparatul si poate incepe sa-l poarte.

  2. Dieta si igiena dentara nu vor avea de suferit. In timpul mesei si al periajului dentar, gutierele pot fi indepartate, astfel riscul de carii dentare este inlaturat.

  3. Nu doare. Este cel mai putin dureros dintre toate aparatele dentare. Acest lucru se datoreaza faptului ca actioneaza asupra tuturor dintilor deodata, si nu individual.

  4. Se poate indeparta foarte usor! Daca aveti o intalnire importanta sau un eveniment, aveti posibilitatea indepartarii alignerului pentru o perioada scurta de timp.

  5. Este confortabil. Invisalign este foarte usor de acceptat de catre pacient deoarece nu are brackets sau fire metalice care sa irite gingiile sau interiorul gurii.

  6. Are rezultate imediate. Chiar inainte de terminarea tratamentului cu Invisalign veti incepe sa va bucurati de beneficiile unui zambet mai frumos. Alinierea dintilor va incepe chiar de la inceput.

  7. Rezolva orice caz care poate fi rezolvat cu aparatul Incognito pe interior, care este extrem de incomod si cu esecuri.

  8. Nu ai nevoie sa mergi des la cabinet sa schimbi sau sa strangi braketi!

  9. Este total invizibil. Alignerele Invisalign sunt practic invizibile asa ca aproape nimeni nu va observa ca va indreptati dintii.

  10. Ofera garantie! Pacientul primeste garantia ca tratamentul ajunge la final si va avea rezultatele promise. In cazul in care nu este multumit, va primi gratuit refinisari.