RADIOLOGIE

La Clinica 32 beneficiati de radiologie retroalveolara si panoramica digitala, fara a mai pierde timp pretios.

Radiografiile retroalveolare pentru un dinte sau un grup de dinti sunt digitale sau pe film si sunt efectuate cu un aparat KODAK 2200 nou care are un timp de expunere intre 0.10 si 0.60 secunde pe film si cu 80% mai mic digital.

Radiografiile panoramice sau ortopantomografii pentru toti dintii se fac folosind cel mai nou aparat HYPERION MYRAY cu cel mai mic timp de expunere de 9.2 secunde pentru o radiografie standard la adult. Radiografiile pot fi tiparite si pe film la o imprimanta termica.

Tehnologia de recunoastere morfologica asigura toti parametrii pentru o expunere corecta in functie de marimea pacientului.Prezinta urmatoarele avantaje:


  • O experienta fara stress- pacientul sta fix, in timp ce trei Laseri detecteaza pozitia optima pentru radiografia dorita. O scanare dureaza 7.9 secunde la copil si 9.2 secunde la adult pentru o radiografie panoramica.
  • Procedura este foarte sigura, datorita laserilor aparatul se pozitioneaza singur in jurul pacientul. Fiecare examinare este personala si nu va trebui reluata din cauza particularitatilor pacientului.

  • 15 programe de diagnostic printre care: radiografii panoramice standard copii si adulti, sinus maxilar lateral si frontal, radiografii ale Articulatiei Temporo-Mandibulare lateral sau antero-posterior din multiple unghiuri, Radiografii ale unor grupuri de dinti atunci cand aveti reflex de voma exagerat si nu puteti suporta filmul intraoral.
  • 3DTS- inspectia chirurgicala a unei zone de 4x4cm in vederea inserarii corecte a implantelor dentare si a rapoartelor acestora cu structurile anatomice invecinate.